NMB_Eveline_leider_MCR-rankingEveline Broers is de nieuwe Nederlands Kampioen MCR-mahjong. Van harte gefeliciteerd!
De speler van De Negen Poorten deed voor het behalen van haar titel de beste zaken tijdens de Dutch Open (20 punten) en het toernooi van de Rode Draak Twente, waar ze de maximale score boekte en Neil Corné van de koppositie verdrong.
Tijdens het laatste toernooi van de MCR-kalender – het Daja & 13 Wezen Toernooi in Berlicum – bleven de twee overgebleven pretendenten voor de nationale titel onder hun gebruikelijke niveau.
Toch bleef het tot de laatste partij van de dag nog spannend. Zou Neil Corné die hebben gewonnen dan had hij zich alsnog tot kampioen gekroond. Hij trof echter onder anderen Menno van Lienden aan tafel, die een geslaagde poging deed om het toernooi te winnen en zo de Almeerder de pas afsneed.

[fusion_old_table id=25 /] GESPECIFICEERDE RANGLIJST