Nicole Haasbroek behoudt leiding RCR-ranking

Nicole Haasbroek behoudt leiding RCR-ranking

Nicole Haasbroek (archieffoto)

Nicole Haasbroek (archieffoto)

Na vier van de zes Riichi-⁠toernooien leidt Nicole Haasbroek de dans om de nationale titel, ondanks een negatieve score bij het Oranda Sai Kou-⁠toernooi op 27 augustus in Oss. Haar koppositie -⁠ veroverd dankzij een overtuigende tweede plaats bij het IJsselkade-⁠toernooi -⁠ kwam niet in gevaar.
John Kuijpers verkleinde zijn achterstand op de IJsselsteinse en prijkt nu op de derde plaats. Nummer twee Dennis Bruggink speelt geen rol in het kampioenschap omdat hij aan slechts een toernooi deelnam (maar dat wel won).
De volgende afspraak voor de Riichispelers is het Tsumo!-⁠toernooi.

Door | 2016-10-13T14:21:07+00:00 12 september 2016|Ranglijsten, Riichi|0 Reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.