Op zaterdag 17 juni 2023 gaan we een heuse heisessie organiseren. Het bestuur en alle leden van de diverse werkgroepen worden persoonlijk uitgenodigd. Maar we zijn nog op zoek naar mensen die ook graag meepraten. We willen zo veel mogelijk onderwerpen de revue laten passeren. Denk bijvoorbeeld aan de toernooikalender, website, het bestuur, toernooien, contributie, clubs, ranking, buitenlandse wedstrijden, enz. Over sommige zaken zullen we het binnen een mum van tijd eens zijn. Maar andere situaties zullen de nodige discussies opleveren.

De locatie is centraal in Nederland zodat voor iedereen de reis te behappen is.

Vergadercentrum IJsselstaete
Industrieweg 31
3401 MA IJsselstein

Een mooi plekje waar ook aandacht zal zijn voor “den inwendigen mensch”. Mocht je zelf niet willen/kunnen komen maar heb je wel zaken waarvan jij vindt dat die aandacht nodig hebben, stuur die dan naar promotie[at]mahjongbond[punt]org. Ook alle andere vragen of opmerkingen kunnen naar dit e-mailadres.

De dag bestaat uit een ochtendsessie (10:00 – 12:00 uur), gevolgd door een lunch en een middagsessie. Om 16:00 uur leggen we de pannen erop. We gaan dan met een goed gevoel weer naar huis. En hopelijk heeft de bond een dan een goed beeld van waar we met z’n allen naar toe willen en hoe we daar moeten komen.