door Olav Sommers

Wat veel mensen niet (willen) zien is dat een bondstoernooi regelen best wel wat voeten in aarde heeft. Niet alleen organisatorisch maar ook logistiek moet er het één en ander worden geregeld. Zo moeten spellen, tafels, printers, matten en weet ik niet wat nog meer vervoerd worden. Normaal huren we daar een bus voor.
Maar gelukkig hebben we voor dit jaar een gulle sponsor gevonden. Mijn zeer gewaardeerde werkgever, François van Hirtum, draagt de mahjongsport een warm hart toe. (Hè, wa, mahjong??? Daor he’k nog noit van geheurd). Dus op de vraag of we zijn bus mochten lenen om alle spullen te vervoeren reageerde hij meteen enthousiast. Ik hoefde helemaal niet te beloven om een ronkend artikel te publiceren op de veelgelezen website van de Nederlandse Mahjong Bond.

Nou, daar gaan we dan. Het bondstoernooi 2022 werd, naast alle vrijwilligers, mede mogelijk gemaakt door DKH Metaalbewerking. Hèt bedrijf voor al uw draai- en freeswerk. Met “state of the art” machines en hoogopgeleid personeel kunnen we aan al uw wensen tegemoet komen. Aan het hoofd staat dus de reeds eerder genoemde François van Hirtum. Hij wordt terzijde gestaan door een bedrijfsbureau (Michel, Thijs en Arno) dat ervoor zorgt dat alle gemaakte afspraken na worden gekomen. Op de werkvloer wordt de scepter gezwaaid door Ivan. Hij is als een vader voor alle draaiers en frezers. Maar uiteraard laat hij zich gelden als de kwaliteit van de producten achterblijft bij de verwachtingen. Voordat onze producten worden verzonden gaan ze eerst nog langs de meetkamer. Daar wordt door Ron en Patrick uiterst kritisch gekeken naar het eindproduct. Als dan de goedkeuring wordt afgegeven weet je zeker dat je bestelde producten perfect zijn.

Mocht u, na het lezen van dit artikel, de behoefte voelen om François te bedanken dan kan dat via een mailtje naar info[at]dkhmetaal[punt]nl. Het zal gewaardeerd worden.