Hermsen Nederlands recreantenkampioen, Kal beste competitiespeler

Hermsen Nederlands recreantenkampioen, Kal beste competitiespeler

Kees Hermsen is de nieuwe Nederlands Kampioen bij de recreatieve MCR-spelers. De speler van het organiserende Schoon Spel veroverde ongeslagen de nationale titel, voor Geertje van Delft en Geertjan Blaauw.
Lees meer op de Schoon Spel-blog.

Uitslag (zie ook Schoon Spel-website)

De wedstrijdspelers speelden het derde toernooi op de kalender (die uit acht toernooien bestaat). Naast de nationale titel staat ook kwalificatie voor het Wereldkampioenschap 2019 in Italië op het spel.
Harry Kal (Furiten) morste in Berghem alleen in de tweede speelronde twee punten. Dat was er een minder dan Janine van Wijk (Bamboe Acht) en Anja van Oorsouw (Schoon Spel), die beiden 13 punten verzamelden.

Uitslag

Door |2018-05-27T12:19:04+00:0019 mei 2018|MCR, Toernooiuitslagen, Toernooiverslagen|1 Reactie

Eén reactie

  1. Roel Sauerbreij 26/05/2018 om 09:01 - Antwoorden

    Even persoonlijk: ik heb een kleine 2 jaar geleden Mahjong “ontdekt”. Heb na 40 jaar bridge die sport verruild voor mahjong. Ja mahjong gaat nu boven bridge, vooral ook als lid van Haagsche Kringen in Den Haag!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.