Chris Schefflers tweede plaats in Hengelo zal zorgen voor een bloedstollend spannende strijd om de Nederlandse MCR-titel. De 13 tafelpunten die hij scoorde op het Rode Draak Twente brengen hem naar een tweede positie op de nationale ranglijst met 60 tafelpunten. Koploper Menno Deij wist de eerste plaats te behouden op basis van een hoger mahjongpuntentotaal.
Op 26 november zal op het 9e Dertien Wezen-toernooi de beslissing vallen wie zich tot Nederlands Kampioen 2017 mag kronen. Hoewel Wil Meijer, Anja van Oorsouw en Dennis Boekstaaf nog kans maken op de titel wanneer ze in Berlicum minimaal 13 punten scoren, zijn de genoemde heren favoriet. Chris Scheffler heeft daar minimaal 9 punten nodig om zijn puntentotaal nog te verhogen, Menno Deij 11 punten.

Klik op de afbeelding voor de volledige ranglijst

Top 10 MCR-ranglijst na zeven toernooien


Klik hier voor de volledige ranglijst