Het Open EK Riichi 2019 is toegewezen aan Nederland! Mede dank zij de geweldige inzet van het organisatieteam, bestaande uit onder andere Ans Hoogland, John Kuijpers en Olav Sommers. Zij hebben een goed bidbook opgesteld. Tijdens de vergadering van de Europese Bond (EMA) in Portugal is gestemd over de ingediende bids. Gelukkig is het kwartje onze kant op gevallen.


Nederland staat wat Mahjong betreft goed op de kaart: in 2010 hebben we een succesvol WK MCR (in Utrecht) mogen organiseren. Nu dan voor het eerst een EK Riichi.

Natuurlijk komen er hulpvragen, zonder hulp kan er geen toernooi georganiseerd worden, maar eerst willen we even genieten van de euforie: het geweldige gevoel, dat u vast met ons deelt: EK Riichi 2019 in Nederland. U gaat hier meer over horen!

Een blijde voorzitter: Jan Warbout