In het weekend van 18 en 19 november organiseert Desirée Heemskerks Mahjong Academie een intensieve mahjongworkshop in groepsaccomodatie van het Lierderholt, Beekbergen. In principe betreft het een weekend voor Riichi-spelers, maar MCR-spelers worden van harte uitgenodigd te melden als zij interesse hebben in een dergelijk evenement.
Opzet: we gaan proberen ons spel te verbeteren door kennis te delen, strategieën te bediscussiëren, elkaar te bevragen en te oefenen. Dit alles in een open en ontspannen sfeer met een afwisselend programma van theorie/discussie, opdrachten, oefeningen en mahjong spelen.

Tot 1 april staat de accomodatie in optie voor dit evenement. In dit huis zijn diverse tweepersoonskamers en één vierpersoonskamer. Het is dus de bedoeling dat iedereen een kamer deelt.
In de keuken kunnen we zelf ontbijt en lunch verzorgen en op het park is een cafetaria waar we een simpele/snelle avondmaaltijd kunnen halen.
Kosten voor dit evenement komen hierdoor op €130, hiervoor krijg je:
– 2x lunch
– simpele avondmaaltijd
– ontbijt
– simpele hapjes tussendoor
– koffie / thee / water / limonade / wijn / bier
– overnachting

Aanmelden kan vóór 31 maart door het contactformulier in te vullen, hiermee leg je je vast voor de kosten die ermee samenhangen. Geef in het formulier je naam, mailadres, dieetwensen en drinkvoorkeuren door.

Verdere ontwikkelingen zullen op deze Facebook-pagina worden gecommuniceerd.