een persoonlijke impressie van Pauline van der Linden

De Reus van Rotterdam op 23 april 2016:

Geen afzeggingen gelukkig, dus we konden beginnen met het inschrijven van de 72 competitiespelers en de 32 recreanten die zich aangemeld hadden. Iedereen kreeg zijn spelersnummer via een “Good Luck” hanger en aangezien iedereen op tijd was konden we om 10.00 uur met de eerste ronde beginnen. Ondanks de hanger was het geluk niet met mij en eindigde ik met 0 tafelpunten. Uiteindelijk zijn het er 7 geworden! Dat moet beter, want ook dit toernooi telt mee voor de kwalificatie voor het EK in Portugal (2017)! Ik heb wel heel gezellige tafels gehad. Vond de sfeer op het toernooi ook heel goed en de zaal was weer gezellig versierd!

reus-2016-2 reus-2016-1

Marjan nog bedankt voor de lekkere baksels! Moet een heel karwei geweest zijn, maar was erg lekker! Ad, Menno,Jaap en Zeger jullie hadden alles goed onder controle. Fijn dat alles goed verlopen is, het blijft spannend een toernooi organiseren! We kunnen terugkijken op een geslaagd toernooi en feliciteren nogmaals de winnaars: Désirée, Hanneke en Dimphy (C) en Corrie, Jinbi Jin en Annet (R).

reus-2016-3Pauline van der Linden