Zaterdag 27 februari hebben Foppe Bakker en Mirjam van Muijen van de Promotie en Communicatiegroep samen met vaste medewerkster Cisca Bazuin een MCR Mahjongclinic gegeven in de tennishal van Eersel.
NMB_Eersel_1Aanstichtster van deze clinic was Natalie Buijs, een fervent Mahjongster die graag een club zou willen oprichten in Eersel. Zij heeft geflyerd in de buurt en geadverteerd in de krant, wijkkrant en bij de VVV.
Resultaat: een grote opkomst van 23 leergierige mensen onder wie vier jeugdspelers. De jeugdspelers waren meiden van 10, 12, 12 en 14 jaar oud. Na een warm welkom en korte basisuitleg van Foppe, hebben de deelnemers zelf gespeeld met hulp van Mirjam en Cisca die bij de tafels rondliepen en hielpen. De middag bleek zo succesvol en gewaardeerd, dat in ieder geval 12 mensen interesse toonden in een vervolgcursus. En Natalie Buijs heeft zelfs al stiekem nagedacht over een clubnaam… wordt vervolgd!

NMB_Eersel_2