NK NTS terug van weggeweest

NK NTS terug van weggeweest

Aanstaande zaterdag worden op het Bondstoernooi in Amstelveen vier landskampioenen gehuldigd.
In de MCR-variant ontvangen Eveline Broers (competitiespelers) en Luuk van Balkum (recreanten) de bijbehorende wisselbeker, bij het Riichi-mahjong geldt dat voor Martijn Klaar.
Een kampioenschap is echter nog te betwisten. Voor het eerst sinds zes jaar maken bondsleden die volgens de Nederlandse Toernooi Spelregels (NTS) spelen kans op een nationale titel. Spelers van de grootste NTS-clubs – De Oostpoort (Delft), De Groene Draak (Hilversum) en Het Groene Hart (Alphen a/d Rijn) – komen massaal richting Go Centrum om er een gooi naar te doen. Na een hopelijk enerverende strijd over vier ronden van 90 minuten weten we wie de opvolger is van Marianne Croeze (winnaar in 2009).

NMB_nknts_2009

Door | 2016-10-13T09:51:05+00:00 16 december 2015|NTS|0 Reacties

Geef een reactie