De nieuwe koploper.

De nieuwe koploper.

Bij haar zege op het Oranda Sai Kou-toernooi behaalde Pauline van der Linden genoeg punten om ook de koppositie op de RCR-ranglijst over te nemen van Marian Peerdeman. De Vughtse kwam in IJsselstein niet verder dan de 21e plaats met een negatief puntentotaal. Martijn Klaar behield de derde plaats op de ranglijst.
De beslissing in de strijd om het Nederlands Kampioenschap zal vallen op de tweedaagse Riichi Dutch Open, op 7 en 8 november in Amstelveen.
Dit is het laatste van de zes Riichi-toernooien in dit jaar. De vier beste resultaten van een speler tellen voor de ranglijst. Er zijn daarom nog veel verschuivingen te verwachten.

Mahjongshop Dot1 stelt een extra prijs ter beschikking voor degene die de grootste stijging maakt op de Riichi-ranglijst. Hoe lager men op de ranglijst staat hoe groter de kans om deze prijs in de wacht te slepen. Voor spelers die nog niet op de ranglijst staan is de kans nog groter. Er staan nu 39 spelers op de ranglijst. De stijging wordt berekend vanaf positie 40.
De prijs voor de hoogste stijger op de ranglijst is gewonnen door Martha Pasterkamp, met stip binnen gekomen op plaats 17.

De extra prijs van Mahjongshop Dot1

De extra prijs van Mahjongshop Dot1