In het weekend van zaterdag 7 en zondag 8 november wordt het Spellenspektakel 2015 gehouden in het Beursgebouw te Eindhoven.

NMB_spellenspektakel
De werkgroep Promotie en Communicatie is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een gezellig dagje willen mahjongen, en de bezoekers een spelletje mee laten spelen om kennis te maken met het mahjong. Wij verwachten daarbij dat je vol enthousiasme uitleg kunt geven over de Mahjong Bond en hoe geïnteresseerden een club kunnen vinden om in alle rust nog eens een steentje te leggen.

Natuurlijk is er de gelegenheid zelf nog op de beursvloer rond te struinen en een verscheidenheid aan gezelschapsspellen zelf te beleven.

Noodzakelijk te maken kosten zullen worden vergoed.
Lees hier alvast meer over het Spellenspektakel.
Reacties zien wij graag tegemoet via PenC@mahjongbond.org

PS. Wil je nog meer avontuurlijke promotie-dagjes meemaken? Wij zijn altijd op zoek naar gezellige vrijwilligers. Stuur gerust een e-mail naar bovenstaand adres, of vraag Mirjam, Foppe of Cor op een NMB-toernooi.

Tevens zoeken wij nog iemand voor een stevige pot Riichi met bezoekers op zondag 30 augustus op de Abunai animé-convention te Veldhoven. Een hele belevenis! Reacties eveneens via hetzelfde e-mailadres. Lees meer op http://www.abunaicon.nl/

NMB_Anime_2015